Centrum Najade

Najade, de perfecte combinatie voor ontspanning, gezelligheid en verwennerij.

COVID19 

Lieve klanten,


Komende maandag, 1 juni om 12u is het eindelijk zover.
Wij mogen de deuren weer openen om jullie te ontvangen!! 😍


Om iedereen de kans te geven om langs te komen, hebben wij voorzien in extra ruimte. Zo hebben wij meerdere terrassen gecreëerd bij ons buitenzwembad en op onze parking. Ook is er binnen extra ruimte boven het binnenzwembad. 


Aangezien wij voldoende mensen welkom kunnen heten, zullen wij zonder tijdschema's werken. Daar wij de regels van het RIVM volgen, is het echter wél verplicht om te reserveren indien u binnen wil zitten. Voor een plekje op één van onze terrassen, kan u gewoon langskomen. 


Uiteraard vragen wij aan alle bezoekers om de instructies van ons personeel nauwgezet op te volgen. Zij zijn goed geïnstrueerd om voor iedereen de veiligheid te waarborgen. Zo zal er bij aankomst gevraagd worden om de handen te ontsmetten en enkele vragen van ons personeel te beantwoorden. Er zal ten alle tijde 1.5 meter afstand gevraagd worden van andere gasten en ons personeel. 


Voor de personen die liever niet bij ons op restaurant willen komen eten, blijven wij afhaalmaaltijden voorzien tot ten minste 30 juni.

Reserveren en maaltijden bestellen kan via 0031114315647 of [email protected]


Wij kijken er naar uit om jullie weer te mogen ontvangen!


De sauna blijft gesloten tot 1 september.


Groetjes,
Team Centrum Najade